Frituurtips

JUIST NU DOOR TORENHOGE ENERGIEPRIJZEN, BESPAAR MET DE FRITUURMAND-FILTER VEEL GELD!!

Frituurmand filter tips (frituurtips)

Met deze frituurmand filter tips (frituurtips) kunt u kosten op het frituren besparen.

Bespaar kosten met deze frituurtips

1. Producten
Kies de producten op uw menu met zorg. De kwaliteit en type product hebben onder andere invloed op de levensduur van het frituurvet.

2. Frituren
Zet uw stalen frituurmand omhoog als u niet aan het frituren bent. Dit zorgt ervoor dat niet de gehele mand in het vet blijft zitten en de stalen mand minder snel aan vervanging toe zal zijn. Stel de baktemperatuur af op maximaal 180 graden of lager.

3. Friteuse
Daarbij is het aan te raden de friteuse af te sluiten als deze niet wordt gebruikt. Houdt de schoonmaak van de friteuse goed bij om ook hier snelle vervanging te voorkomen. U zou de friteuse één keer in de drie maanden met soda uit kunnen koken.

Frituurmand filter gebruiken

Wij raden uiteraard aan om altijd een frituurmand filter te gebruiken. Met een frituurmand filter haalt u steeds vroegtijdig bakresten of kruim uit het vet, zodat deze niet langer rondzwemmen in het vet en doorbranden in uw friteuse of stalen frituurmand. Hierdoor frituurt u veel gezonder en blijft bovendien het vet veel schoner, zodat het moment van vervangen van frituurvet aanzienlijk uitgesteld kan worden. Dit leidt op jaarbasis tot een fikse netto besparing op frituurvet! Bekijk naast deze frituurmand filter tips ook alle andere voordelen van de frituurmand filter.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de frituurmand tips, neem dan gerust contact met ons op.

©2015  Bijvanck B.V.    |     Privacyverklaring    |     Sitemap    |     Powered by Webton.nl