Frituurmand filter

JUIST NU DOOR TORENHOGE ENERGIEPRIJZEN, BESPAAR MET DE FRITUURMAND-FILTER VEEL GELD!!

De frituurmand filter zet u gemakkelijk in uw stalen frituurmand. Vanaf nu voorkomt u dat de frituurolie snel vervuild raakt. Wij denken graag mee om de kosten en tijd in uw horecaonderneming te besparen!

Frituurmand filter

Frituurmand filter voor uw horecaonderneming

De frituurmand filter is speciaal voor de horecaonderneming ontworpen. Doordat de frituurolie niet snel vervuild raakt, kunt u veel kosten besparen. De frituurolie blijft hierdoor namelijk langer schoon waardoor je de olie niet meer zo snel hoeft te verschonen. U kunt de bakresten/kruim (acrylamide) in een zo vroeg mogelijk stadium verwijderen en het vervangingsmoment van de frituurolie uitstellen.

Frituurt u voedsel met paneermeel, dan heeft u 80% minder afkruimelend paneermeel. Doordat de filter fijnmazig is, zorgt hij er namelijk voor dat de paneermeel niet door de frituurmand filter heen valt, maar weer op het product terecht komt.

Gewoonlijk heeft u waarschijnlijk al erg veel werk aan schoonmaak in de avond en voorbereiding voor de volgende dag. Dankzij de frituurmand filter hoeft u niet langer iedere avond uw frituurvet te filteren. Lees ook hoe u de frituurmand filter schoonhoudt.

Stalen frituurmand

Doordat u bijna of geen last meer van zwarte kruim heeft, worden de frituurmanden niet aangetast. Daardoor blijft uw stalen frituurmand ook langer goed en zijn deze ook niet zo snel toe aan vervanging. De randafzettingen van de frituurpan heeft daarbij ook minder of geen last van aantasting van bakresten of kruim.

Per frituurpan met een hoog-rendement bakoven bij het uitzetten bespaart u in de kosten al snel tot € 0.80 per uur. U bespaart bij een conventionele bakoven zelfs tot € 1.00 per uur of meer. Met de filter bespaart u zowel in dal- als in spitsuren op energie en frituurvet/olie. Op jaarbasis loopt dit al snel op tot een bedrag van € 1000,- netto of meer.

De frituurmand is gepatenteerd en FDA goedgekeurd (hét keurmerk voor voedingsindustrie)

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben, mail ons gerust via info@frituurmandje.nl of bel ons via 053-4780514.

JUIST NU DOOR TORENHOGE ENERGIEPRIJZEN, BESPAAR MET DE FRITUURMAND-FILTER VEEL GELD!!

©2015  Bijvanck B.V.    |     Privacyverklaring    |     Sitemap    |     Powered by Webton.nl