Videopresentatie

JUIST NU DOOR TORENHOGE ENERGIEPRIJZEN, BESPAAR MET DE FRITUURMAND-FILTER VEEL GELD!!

Het frituurmandje voor de professional

Duurzamer frituren met de Frying Insert Basket (FIB) van frituurmandje.nl. Met dit frituurmandje filter gaat u niet alleen kosten besparend te werk, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Dit mandje is speciaal ontwikkeld voor horeca ondernemingen, hier wordt vaak veel gefrituurd en door de kruimels en andere etensresten die achterblijven in de frituur wordt de olie snel oud. Bekijk hieronder de video waarbij alle voordelen van de filter duidelijk worden uitgelegd.

Nederlands:

Deutsch:

English:

De voordelen

De voordelen die betreft de frituurmand filter in de video worden benoemd zijn hieronder nogmaals beschreven:

  • Gemakkelijk – Doordat het mandje de meeste kruimels opvangt hoeft u minder vaak uw frituurvet te filteren.
  • Innovatief – Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en daarbij is dit een toevoeging aan de horeca. De frituurmand is gepatenteerd en FDA goedgekeurd (Het keurmerk voor de voedselindustrie).
  • Gezonder – Met de frituurmand filter wordt frituren gezonder. Doordat bakresten en kruimels zo vroeg mogelijk nu verwijderd worden hoeft u olie minder vaak ververst te worden en houdt u ongezonde deeltjes uit het voedsel.
  • Vetbesparend – Doordat de frituurmand filter uw olie schoner houd, hoeft deze minder vaak vervangen te worden.
  • Kostenbesparend – De frituurmand filter is een investering waarmee u kosten bespaart. Naast dat uw olie langer mee gaat, zorgt de filter er ook voor dat er tot 80% minder afkruimelend paneermeel van de producten verloren gaat. De frituurmand is fijnmazig, waardoor het paneermeel niet door de frituurmand kan vallen, maar gaat juist weer op het product vastzitten.

Plaatsing

Om de insert Frying Basket te kunnen gebruiken plaatst u deze in de stalen frituurmand, deze wordt vervolgens met twee klemmetjes vastgezet. Belangrijk hierbij is dat het mandje recht in de frituurmand wordt geplaatst om te voorkomen dat de hoeken van de FIB gaan slijten, waardoor er alsnog kruimels in de olie belanden.

Anti-aanbak laag

De frituurmand filter bevat een speciale anti-aanbak laag. Deze is gemaakt van een speciale glasvezel met een PTFE coating.

Schoonmaken

Maak het frituurinzet kruimelfilter alleen schoon als dit echt nodig is. Gedurende de dag kunt u de kruimels die in het mandje zijn opgevangen gemakkelijk uit het mandje kloppen of scheppen. Wilt u het frituurinzet kruimelfilter schoonmaken, spoel deze dan met heet water af onder de kraan. De frituurmand mag NIET in de vaatwasser gereinigd worden en er mogen ook geen chemicaliën gebruikt worden om de inzet te reinigen. Dit gaat ten koste van de anti-aanbaklaag.

Bestellen

Voordat u over gaat tot bestellen is het belangrijk om ons meetformulier te bekijken, deze kunt u uitprinten en meenemen naar uw friteuse om direct de maten te noteren. Zo kan het niet anders dat u de juiste maat frituurmand filter besteld.

JUIST NU DOOR TORENHOGE ENERGIEPRIJZEN, BESPAAR MET DE FRITUURMAND-FILTER VEEL GELD!!

Mocht u nog vragen hebben, neem contact met ons op of bel ons via 053-4780514.
svh

 

Download het meetformulier (PDF)

©2015  Bijvanck B.V.    |     Privacyverklaring    |     Sitemap    |     Powered by Webton.nl