Gebruiksaanwijzing frituurmand filter

JUIST NU DOOR TORENHOGE ENERGIEPRIJZEN, BESPAAR MET DE FRITUURMAND-FILTER VEEL GELD!!

In deze gebruiksaanwijzing frituurmand filter, geven we u graag een aantal handvatten om zo goed mogelijk met uw frituurmand filter om te gaan en wanneer de frituurmand filter toe is aan vervanging.

1. Schoonmaken frituurmand filter

Maak het frituurinzet kruimelfilter alleen schoon als het nodig is. Dit geeft een langere levensduur. Met het schoonmaken wordt bedoeld dat u de filter alleen met heet water afspoelt. Let er wel op dat u de filter eerst goed laten drogen voordat u deze weer terug in de stalen frituurmand plaatst.

De frituurmand filter mag NIET in de VAATWASSER worden gereinigd. Gebruik ook geen chemicaliën om de filter schoon te maken.

Probeer regelmatig het kruim/vervuiling te verwijderen met een stomp voorwerp. Gebruik hierbij nooit een scherp voorwerp. De filter kan dan namelijk worden beschadigd. Haal de frituurmand filter voorzichtig uit de stalen frituurmand om beschadiging van de hoeken zoveel mogelijk te beperken.

2. Vervanging Frituurmand filter

Na gemiddeld 1700 gebruiksuren dient het frituurmand filter vervangen te worden. Dit is gelijk aan ongeveer 6 maanden gebruik in een fastfood gelegenheid.

Een versleten frituurmand filter is te herkennen aan onder andere het inbranden van het kruim in de filter. Ook is het frituurmandje aan vervanging toe wanneer je merkt dat de filter uitzakt.

Indien er gaten onstaan op de bodem, dan niet meer gebruiken, en vervangen !

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de gebruiksaanwijzing frituurmand filter, neem dan gerust contact met ons op.

JUIST NU DOOR TORENHOGE ENERGIEPRIJZEN, BESPAAR MET DE FRITUURMAND-FILTER VEEL GELD!!

©2015  Bijvanck B.V.    |     Privacyverklaring    |     Sitemap    |     Powered by Webton.nl