Voordelen

JUIST NU DOOR TORENHOGE ENERGIEPRIJZEN, BESPAAR MET DE FRITUURMAND-FILTER VEEL GELD!!

Frituurmand filter voordelen

De frituurmand filter kan uw horeca onderneming een aantal voordelen bieden. We zetten hier een aantal voordelen van de frituurmand filter voor u uit.

Gemakkelijk

Het afsluiten van een horecaonderneming kost vaak veel tijd. Als er taken zijn die u niet elke avond hoeft te doen, scheelt u in tijd en comfort. U hoeft dankzij de frituurmand filter niet langer iedere avond uw frituurvet te filteren.

Innovatief

Voor ons is kwaliteit erg belangrijk en daarbij is dit een unieke toevoeging aan de horeca. De frituurmand filter is gepatenteerd en FDA goedgekeurd (hét keurmerk voor voedingsindustrie).

Gezonder

Ook wordt het frituren met de frituurmand filter gezonder. Het in een zo vroeg mogelijk stadium verwijderen van bakresten/kruim (acrylamide) zorgt ervoor dat u de olie niet zo snel hoeft te verversen en dat de ongezonde deeltjes bij de het voedsel wegblijft. U heeft bijna of geen door bakresten/kruim zwart geworden en aangetaste frituurmanden meer. Daarbij heeft u bijna of geen randafzettingen meer van bakresten/kruim aan de frituurketels.

Vetbesparend

Als het minder druk is (in de daluren), dan bespaart u frituurvet/olie. Uw frituurvet/olie blijft door gebruik van de frituurmand filter langer houdbaar.

Kostenbesparend

De frituurmand filter is een investering waarbij u op uw kosten bespaart. U bespaart per friteuse/frituurpan met een hoog-rendement bakoven bij het uitzetten al snel tot € 0.80 per uur. Daarbij bespaart u bij een conventionele bakoven zelfs tot € 1.00 per uur of meer. De filter zorgt er ook voor dat er tot 80% minder afkruimelend paneermeel van de producten verloren gaat. De frituurmand filter is fijnmazig waardoor paneermeel niet door de frituurmand kan vallen, maar gaat juist weer op het product vast zitten. zo wordt zowel het paneermeel verlies verminderd en zal de vervuiling minder zijn.(Door de hoge energieprijzen van nu zelfs verdubbeld)

Energie en olie worden de komende jaren alleen maar duurder. Om die reden is een investering in de frituurmand filter een toevoeging.

Met de frituurinzetfilter bespaart u zowel in dal- als in spitsuren op energie en frituurvet/olie. Op jaarbasis loopt dit al snel op tot een bedrag van € 1000,- netto of meer.(Door de hoge energieprijzen van nu zelfs verdubbeld)

Download het meetformulier (PDF)

©2015  Bijvanck B.V.    |     Privacyverklaring    |     Sitemap    |     Powered by Webton.nl